marți, 6 iulie 2010

FOARTE TARE FRATE

De multe ori oamenii doresc să vadă minuni pentru a crede. Nu ne dăm seama că de fapt Dumnezeu poate să facă minuni şi prin lucruri simple, unele chiar ilare. Fapt pentru care aş dori ca printr-un banc să vă arăt că Dumnezeu ne ascultă cererea şi ne-o împlineşte.
Aşa se face că un om sărac, cu mulţi copii şi multe lipsuri se duce la biserică se se roage. Rugăciunea era una des întalnită azi: "Doamne, vreau şi eu Te rog, dacă se poate să câştig un milion ca să am ce pune copilor pe masă"!
În timpul rugăciunii, în biserică, lângă el a venit un domn bine îmbrăcat, care cu voce impunătorae a început să se roage :"Doamne dă-mi şi mie posibilitatea să găsesc 100 de milioane pentru a repune afacerea pe picioare"!
Săracul cerea un milion, bogatul cu oful lui 100 de milioane. Într-un moment, când privirile li s-au întâlnit, bogatul a scos un milion din buzunar, i l-a dat săracului şi a spus:" ţine mă un milion de la mine şi nu-L mai ţine ocupat pe Dumnezeu cu cererea ta, ca să aibă timp de mine".
Ideea este că cel ce avea nevoie cu adevărat de ajutor de la Dumnezeu, l-a primit. Forma în care a fost ajutat e una hilară, fără însă să ştirbească cu ceva minunata lucrare a lui Dumnezeu din viaţa noastră.
Apropo, aveţi grijă ce cereţi si cat  când vă rugaţi.

Primită pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu