joi, 16 aprilie 2009

CAMASA CU 2 GULERE

Sa facem un exercitiu de imaginatie.
Cred ca nu e nimeni care sa nu fi purtat camasa, macar odata in viata. Cel ce a purtat a putut constata repede ca aceasta se murdareste foarte repede, mult mai repede ca pantalonul de exemplu. Asta inseamna ca e obligatoriu sa schimbam camasa zilnic, sau sa o spalam pentru a o putea purta din nou si a doua zi.
Acu, nu zic ca ar fi bine ca o camasa sa aiba 2 gulere ca sa o poti purta 2 zile la rand, ci vreau sa zic ca omul, oricat s-ar spala, tot murdareste camasa, si tot se spala si tot o murdareste.
Ciudat este ca omul, care are constitutie dubla, TRUP-SUFLET, nu-si spala des decat camasa vizibila, cea materiala, cea din bumbac, polyester, in, sau canepa. Camasa sufletului, cea alba primita la botez, ramane nespalata, si o purtam zilnic cu noi, pe noi.
E drept ca aceasta camasa murdara, nu e vazuta de toata lumea, dar e de ajuns sa fie vazuta de cei care VAD cu adevarat, si sa se indeparteze de tine, pentru ca nu esti curat tot.
Si daca cineva se intreaba ce detergent minune trebuie folosit pentru a spala aceasta camasa, eu recomand SPOVEDANIA, mai ales ca nu trebuie apa calda, nici inalbitor, nici particula sau enzima minune.
Si dupa ce vei fi curat trup si suflet, vei vedea ca de fapt camasa are 2 gulere, unul de fatada, si altul pentru INTERIOR.
La sfarsit poti exclama,VAI, NICI URMA DE PATA !
Reclama e sufletul comertului……retineti e sufletul……..

Un comentariu:

  1. HRISTOS A INVIAT!V-AM ASCULTAT SI AM INTRAT LA DVS PE BLOG.INTR-ADEVAR FOARTE INTERESANTE LUCRURI ATI SCRIS AICI.CAND O SA MAI AVETI TIMP ADAUGATI SCRIERI AICI PENTRU CA SUNT LECTII DE VIATA.CARMEN IORDACHE.

    RăspundețiȘtergere